Дата публікації:
30 вересня 2022
Кількість переглядів:
1622
Поділитися:

Шановні колеги!

Щиро вітаю вас із професійним святом і 74-ю річницею створення нашого освітнього закладу!

Кожен з нас по життю, зі шкільної парти чи студентської, зберігає пам'ять про улюблених вчителів. У когось така особлива людина одна, у когось – більше. Але це ті люди, до яких ми, як і до батьків, звертаємось за порадою, в думках чи особисто, перед прийняттям якогось важливого рішення.

Учителі разом з батьками допомагають людині сформуватися як особистості, визначитися з життєвими цілями, впливають на вибір її подальшої долі, а ще – озброюють знаннями та незламним духом патріотизму. Ворог вже переконався у міцності, надійності і потужності цієї зброї в українців.

Тож, особливі вітання і особлива подяка сьогодні науково-педагогічним і педагогічним працівникам СумДУ за сприяння у формуванні інтелектуальної й патріотичної молодої української еліти. Висловлюю глибоку шану вашій невтомній праці, фаховій майстерності, національній свідомості.

Кожен з вас має причетність до творення славної історії СумДУ, який цього року відзначає 74-у дату і,  усупереч складним викликам воєнного часу, зустрічає її новими досягненнями у науковій, освітній та інших сферах діяльності.

СумДУ пишається своїми випускниками, своїм колективом і міцно тримає освітній фронт на благо рідної України!

Бажаю нашій університетській спільноті професійних здобутків, надійного родинного тилу, здоров’я і благополуччя, згуртованості і непохитної віри в перемогу України, подальшого розвитку рідного українського СумДУ!

З повагою

ректор СумДУ    Василь КАРПУША

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]