Дата публікації:
10 жовтня 2022
Кількість переглядів:
1723
Аудіоверсія:
Поділитися:

8 жовтня в Сумському державному університеті відбулась презентація IT-мультикурсу від Навчально-консультаційного центру Well.com IT.

Курс включатиме в себе 24 заняття за шістьома напрямками: веб-технології, тестування ПЗ, телеком, software analyst, бази даних, HR+English for IT. Розрахований курс на слухачів, які тільки розпочинають свій шлях в IT, і хочуть визначитися, який із напрямків підходить їм більше. Це – школярі, студенти перших курсів IT-спеціальностей, фахівці інших галузей та здобувачі освіти інших спеціальностей, які планують розпочати кар'єру в ІT.

Про свої частини курсу гостям презентації розповіли тренери: доцент кафедри комп'ютерних наук Олена ПРОЦЕНКО, старший викладач Борис КУЗІКОВ, старший викладач, директор центру Well.com IT Дмитро ВЕЛИКОДНИЙ, доцент кафедри електроніки, загальної та прикладної фізики Олена ТКАЧ та керівник відділу персоналу сумської ІТ-компанії Каріна НЕЧАК.

«Цей курс буде особливо корисним для тих, хто не знає, з чого почати. Зі слухачами працюватиме команда професіоналів, котрі довгий час співпрацюють з IT-компаніями, а також знають, як навчати новачків», – зазначив декан факультету електроніки та інформаційних технологій СумДУ Олексій ДРОЗДЕНКО.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]