Дата публікації:
12 жовтня 2022
Кількість переглядів:
1689
Аудіоверсія:
Поділитися:

Днями найбільш активні учасники проєкту «Амбасадор СумДУ» зібралися, аби обговорити спільні успіхи, яких вдалося досягти протягом року.

Іміджева фотосесія, запис Онлайн дня відкритих дверей, запис інтерв’ю для проєкту «Трушно про мою спеціальність», постійна робота в чаті абітурієнтів 2022 року – ось невелика кількість успішних результатів активності амбасадорів.

«Минулого року, коли я вступав до університету, таких підкажчиків, які амбасадори, ще не було, − говорить студент ННІ права Артем КРИСЬКО, − цього року я сам став таким підкажчиком і зрозумів, наскільки це круто й потрібно. Особливо корисним став чат абітурієнтів, де школярі миттєво могли отримати відповіді на свої питання, але важливіше – емоційну підтримку, пораду, підбадьорювання. Ну, і, звісно, було дуже приємно побачити своє фото на білборді університету. Відчував себе справжньою знаменитістю».

Амбасадори поділилися враженнями від участі в проєкті, а, головне, сформували ідеї заходів та діяльності на наступний навчальний рік.

Нагадаємо, що амбасадори СумДУ – це активні студенти, які є представниками університету в інформаційному просторі, посередником між ЗВО та різними зовнішніми цільовими аудиторіями.

Якщо ви бажаєте стати частиною команди амбасадорів, заповнюйте анкету, адже ми розпочинаємо новий сезон проєкту: https://forms.gle/w6LTdiNdWCX5xxjN8

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]