Дата публікації:
14 жовтня 2022
Кількість переглядів:
1427
Поділитися:

14 жовтня університетська спільнота СумДУ, разом з народом України і партнерами держави по всьому світу, вшановує героїв і героїнь – мужніх і звитяжних захисників і захисниць України!

Щодня вони здійснюють подвиг – боронять рідну землю від ненаситного російського агресора, дарують надію на наше вільне і щасливе майбутнє!

Кожному і кожній, хто захищає Україну, у тому числі – членам нашої університетської родини, – велика шана і щира вдячність!

Світла і вічна пам'ять захисникам і захисницям, які за свободу рідної землі пожертвували своїм життям! Ви – назавжди в серцях українців! Ваша самопожертва – безцінна, ваш подвиг – безсмертний!

Ворог вже відчув на собі міць нескореної української нації, яка живиться неймовірною любов’ю до рідної землі, волелюбністю і почуттям справедливості. Згуртованість народу, підтримка Збройних сил України, величезна віра в силу добра і справедливості наближають нашу перемогу!

Ми – сильна і волелюбна нація! Національна ідентичність, хоробрі серця і незламні душі передаються українцям із покоління в покоління! Ми – згуртовані і непереможні!

Слава захисникам і захисницям України!

Слава Україні!

З глибокою шаною від імені здобувачів освіти і співробітників СумДУ

ректор Василь КАРПУША

 

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]