Дата публікації:
06 березня 2012
Кількість переглядів:
1146
Поділитися:

5 березня у Сумському державному університеті пройшов майстер-клас із карвінгу під керівництвом Інни Лігвин. Вона показувала бажаючим, як із простих продуктів зробити справжні шедеври. У її руках шматочки овочів перетворювалися то на квітки, то на зірочки. Скомпонувавши свої доробки, юні господарки приправили їх гарним настроєм. Свої роботи студенти представили на виставці, яка презентувалася в головному корпусі СумДУ перед початком святкового концерту з приводу жіночого свята.

Нагадаємо, карвінг – це не тільки мистецтво художнього вирізання овочів та фруктів, а ще й чудовий варіант для оздоблення святкового столу або ж приготування оригінального сюрпризу на 8 березня. Тож освоюйте цю техніку із задоволенням!

Світлана Паламарьова, ЖТ – 92.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]