5 березня у Сумському державному університеті пройшов майстер-клас із карвінгу під керівництвом Інни Лігвин. Вона показувала бажаючим, як із простих продуктів зробити справжні шедеври. У її руках шматочки овочів перетворювалися то на квітки, то на зірочки. Скомпонувавши свої доробки, юні господарки приправили їх гарним настроєм. Свої роботи студенти представили на виставці, яка презентувалася в головному корпусі СумДУ перед початком святкового концерту з приводу жіночого свята.
Нагадаємо, карвінг – це не тільки мистецтво художнього вирізання овочів та фруктів, а ще й чудовий варіант для оздоблення святкового столу або ж приготування оригінального сюрпризу на 8 березня. Тож освоюйте цю техніку із задоволенням!
Світлана Паламарьова, ЖТ – 92.