Дата публікації:
19 жовтня 2022
Кількість переглядів:
1489
Аудіоверсія:
Поділитися:

У Сумському державному університеті проводяться екскурсії для школярів, їх батьків та учителів. У відвідувачів є можливість ознайомитись з потужною інфраструктурою університету: аудиторіями, лабораторіями, бібліотеками, музеями, спортивними об’єктами, а також із сучасними розробками науковців СумДУ.

19 жовтня до університету завітали учні 11 класу Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, №23, м. Суми.

Найбільшою популярністю у школярів під час екскурсій користується навчально-дослідницька лабораторія віртуальної та доповненої реальності «Ulab». Це унікальна лабораторія, що не має аналогів в українських закладах вищої освіти. З її допомогою можна побудувати віртуальні навчальні об’єкти для різних освітніх програм.

Одинадцятикласники ознайомились також з новою відеостудією СумДУ, де створюються навчальні матеріали із застосуванням віртуального фону, оновленою онлайн-студією, що забезпечує організацію навчальних та наукових вебінарів, дозволяє проводити захисти робіт онлайн тощо, бібліотекою і її сучасними комфортними залами, великою кількістю комп’ютеризованих місць, новітніми електронними технологіями.

Екскурсії дають можливість майбутнім студентам поглинути в атмосферу університету, відчути себе частиною дружньої родини СумДУ. Будемо раді бачити кожного з вас у колі нашої студентської спільноти.

Для запису на організацію екскурсій звертайтесь до Департаменту доуніверситетської освіти та профорієнтаційної роботи за телефоном: 050 052-70-10.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]