Дата публікації:
28 жовтня 2022
Кількість переглядів:
1000
Аудіоверсія:
Поділитися:

Учасники волонтерського руху Сумського державного університету вже традиційно долучаються до загальноміських благодійних заходів, що проводяться в обласному центрі. Тож, небайдужі юнаки та дівчата взяли активну участь в організованій Агенцією промоції «Суми» акції з прибирання території міста –  «Екокрос-2022».

Озброївшись відповідним інвентарем, учасники акції прибирали наслідки літа та людської безвідповідальності – гниле листя, сухе гілля та сміття.

У складі двох команд «Прибиратори» та «Зелена п'ятірка»  студенти зібрали майже 200 кілограмів сміття. Переможців та учасників нагородили цінними подарунками.

«Ми цікаво і з користю провели час, допомагаючи місту стати чистішим та кращим»- говорить волонтер Дмитро БУДКО. 

Також команда волонтерів СумДУ кілька вихідних поспіль упорядковувала навколишню територію Сумського обласного спеціалізованого будинку дитини.

Таку допомогу студенти надають щороку: прибирають опале листя, ремонтують дитячі майданчики, фарбують тощо, аби у маленьких вихованців було чисто і красиво.

Працівники дитячого будинку завжди дуже вдячні команді волонтерів за небайдужість, а СумДУ пишається своїми студентами, які займаються активною громадською діяльністю!

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]