Дата публікації:
01 листопада 2022
Кількість переглядів:
1005
Аудіоверсія:
Поділитися:

Творчі колективи Сумського державного університету взяли участь в благодійному заході на підтримку ЗСУ та територіальної оборони «Віримо. Знаємо. Надихаємо. Разом до Перемоги».

Організатори заходу: громадські організації «Милосердя Сумщини» й «АРТ Крила», а також Сумський національний театр ім. М. Щепкіна й Сумська обласна філармонія. Учасниками заходу стали дитячі та юнацькі творчі колективи м. Суми та Сумської області. СумДУ на благодійному концерті представляли учасники відкритого молодіжного театру «Кураж» (керівник Ірина Небилова) і хореографічна студія «Suzirya & Paradise» (керівник Людмила Крамінська).

У зв’язку із повітряними тривогами в день проведення заходу, благодійний концерт довелося перевести в режим онлайн – виступи учасників були записані на відео.

Учасники театру «Кураж» підготували творчий проект «Юність опалена війною. Незламна Поезія» – вірші та поетично-музичні композиції про сучасну жахливу війну. Хореографічна студія «Suzirya & Paradise» представила танцювальні постановки «Будь зі мною», «Чекай мене, коли все мине», «Наша Галя балувана».  За особистий внесок у забезпеченні цілісності та суверенітету України, за самовідданість, патріотизм та активну громадську позицію керівникам колективів, які взяли участь в благодійному концерті, були вручені  подяки. 

«Війна тимчасова, але мистецтво та краса вічні! Ми всі разом наближаємо нашу Перемогу! Все буде Україна!», – підкреслила керівник відкритого молодіжного театру «Кураж» Ірина НЕБИЛОВА.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]