Дата публікації:
02 листопада 2022
Кількість переглядів:
930
Аудіоверсія:
Поділитися:

1 листопада на базі Сумського державного університету розпочався благодійний баскетбольний турнір «Разом до перемоги». Зібрані під час турніру кошти будуть відправлені на підтримку Збройних сил України.

«Не дивлячись на війну, ми не відсуваємо на задній план жодну зі сфер нашої життєдіяльності. Для нас важливо, щоб спортивні заходи відбувалися, в тому числі – й благодійні», – зазначив присутній на турнірі голова Сумської ОВА Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ.

Як повідомив головний тренер БК «СумДУ» Ярослав КОВАЛЬОВ, турнір – не перший благодійний захід, який організовують наші спортсмени на підтримку ЗСУ, планується, що подібні заходи будуть відбуватися й надалі.

У СумДУ завжди приділялася велика увага спорту, і зараз університет продовжує активно розвивати різні його напрямки, працюють секції, відбуваються тренування й змагання, спортсмени університету представляють Суми й Україну на змаганнях різних рівнів.   

«Баскетбол для університету – це особливий вид спорту, в якому маємо багато здобутків. Серед студентських спортивних команд, як правило, ми займаємо перші місця. Благодійний захід і підтримка обласної військової адміністрації сьогодні дуже важлива і знакова, адже в такий непростий період спорт допомагає підтримувати козацький дух, тож незабаром обов’язково буде перемога», – підкреслив ректор СумДУ Василь КАРПУША.

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]