Дата публікації:
14 листопада 2022
Кількість переглядів:
631
Аудіоверсія:
Поділитися:

Учасники вокальних колективів СумДУ посіли призові місця на Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Лиманські зорі» (м. Миколаїв), який відбувся 5 листопада за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

На розсуд журі в дистанційному форматі було подано виступи більше 100 вокалістів, серед них – і представники вокальних колективів СумДУ.

Представники СумДУ змагалися в номінації «естрадний вокал». Сольні виступи представили студентка навчально-наукового інститут права Даліла Бондхас та студентка навчально-наукового інституту бізнесу, економіки та менеджменту Катерина Славгородська. Дівчата стали лауреатами другого ступеню.

Дипломами першого ступеня були нагороджені народний вокальний ансамбль «Сузір’я» (керівник – Ірина Соколова), котрий представляв Відокремлений структурний підрозділ Шосткинський фаховий коледж імені Івана Кожедуба та вокальна студія СумДУ (керівник – Ольга Бондаренко).

Окрім схвальних відгуків за пісню «Я піду в далекі гори» журі конкурсу нагородило колектив і керівника вокальної студії СумДУ спеціальним дипломом «За відданість справі».

Вітаємо наших студентів і бажаємо їм нових перемог на мистецькому фронті!

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]