Дата публікації:
30 листопада 2022
Кількість переглядів:
316
Поділитися:

Шановні викладачі, співробітники та студенти Машинобудівного фахового коледжу СумДУ!

Прийміть найщиріші вітання зі знаменною подією – 105-річчям від дня заснування закладу!

За цими швидкоплинними літами криється послідовний і системний шлях утвердження освітніх принципів, впровадження педагогічних інновацій, зміцнення навчально-матеріальної бази, оснащення навчально-виробничих лабораторій і майстерень, розбудови об’єктів соціальної сфери.

Наразі Машинобудівний фаховий коледж – це сучасний заклад, в якому понад столітні традиції гармонійно переплітаються з новітніми освітніми стандартами, із забезпеченням практико-орієнтованого навчання, з потужною навчально-виробничою базою, з досвідченим, професійним педагогічним колективом. Усі роки з часу створення заклад активно співпрацює з провідними підприємствами міста й області, а випускники коледжу користуються заслуженим авторитетом як спеціалісти високої кваліфікації.

Сумський державний університет високо цінує сумлінну, шляхетну працю колективу і висловлює сподівання на подальше втілення наших спільних освітніх принципів – підготовку високофахових спеціалістів, майстрів своєї справи, спроможних успішно конкурувати на сучасному вимогливому ринку праці.

З нагоди свята прийміть найщиріші побажання благополуччя, оптимізму, невтомного прагнення до пізнання, наснаги для подальших здобутків на освітньому фронті, з вірою в близьку перемогу України!

З повагою

ректор Сумського державного університету  Василь КАРПУША

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]