Дата публікації:
30 листопада 2022
Кількість переглядів:
1089
Аудіоверсія:
Поділитися:

З метою організації якісного освітнього процесу студентський ректорат Сумського державного університету спільно з навчально-науковим інститутом бізнесу, економіки і менеджменту СумДУ ініціював створення «Пунктів освітньої незламності» для здобувачів вищої освіти та викладачів.

Приміщення забезпечені безперебійним енергопостачанням та інтернетом, тож у відвідувачів є можливість виконувати навчальні завдання, не відволікаючись на відключення електроенергії та маючи постійний доступ до міжнародної комп'ютерної мережі. 

Пункти освітньої незламності працюють в головному кампусі СумДУ щоденно з 9:00 до 19:00.  Для їх відвідування потрібно попередньо записатися, заповнивши гугл форму. Реєстрація займе всього кілька хвилин.

До пунктів освітньої незламності приходять як студенти, так і викладачі.

«Через постійні відключення світла вдома не завжди є можливість працювати. Сьогодні я вперше відвідала таку чудову аудиторію незламності. Дуже задоволена й вдячна, що маю тут світло, інтернет та якісний зв’язок зі студентами», – поділилася враженнями відвідувачка пункту освітньої незламності, викладачка кафедра фізіології науково-навчального медичного інституту СумДУ Зоя ЛЕВЧЕНКО.

У залежності від потреби планується збільшення кількості пунктів освітньої незламності, їх облаштування  в інших локаціях СумДУ.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]