Дата публікації:
30 листопада 2022
Кількість переглядів:
302
Аудіоверсія:
Поділитися:

30 листопада на факультеті електроніки та інформаційних технологій Сумського державного університету відбувся профорієнтаційний захід «День кар’єри в ІТ» – традиційна зустріч із представниками компаній-партнерів факультету.

Під час заходу представники компаній MindK, Netcracker, EPAM, SoftServe, Porta One, Global Logic, BroCoders, AMC Bridge, Apptimized розповіли про себе, окреслили своє бачення студентів СумДУ як майбутніх працівників та ознайомили учасників заходу з найбільш актуальним вакансіями.

У підсумку до зустрічі декан факультету ЕлІТ Олексій ДРОЗДЕНКО зазначив, що співпраця з компаніями-партнерами є дуже важливою та корисною для всіх учасників такої взаємодії. Також він розповів, що наразі факультет ЕлІТ у співпраці з компаніями-партнерами здійснює допомогу закладам вищої освіти Херсону, які постраждали внаслідок російської агресії. Зокрема – передає комп’ютерну техніку, необхідну для швидкого відновлення роботи херсонських ЗВО.

"Вірю, що ми й надалі будемо успішно працювати разом, що наші студенти опанують усі тонкощі професії, стануть успішними айтішниками, поповнять ряди співробітників провідних компаній і будуть робити круті проєкти. Все буде Україна!" – підсумував Олексій ДРОЗДЕНКО.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]