Дата публікації:
02 грудня 2022
Кількість переглядів:
450
Аудіоверсія:
Поділитися:

Дружня допомога від Сумського державного університету – комп’ютерна техніка – надійшла за місцем призначення. 20 новеньких комп'ютерів зайняли свої місця в облаштованому приміщенні Херсонського державного університету.

«Комп'ютери вже у нас, все перевірено та поставлено на облік. Найближчим часом налаштуємо техніку, і наші викладачі та співробітники почнуть її використовувати», - повідомив ректор ХДУ Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

Загалом сумський виш передав херсонським колегам комп’ютерного обладнання (а це – монітори, системні блоки, комп’ютерні клавіатури тощо) на суму близько 400 тисяч гривень.

 

«Для нас це дуже цінно, ми пишаємось тим, що маємо таких надійних друзів і вчергове кажемо: Україна точно переможе, бо ми єдині та незламні, приходимо на допомогу один одному у важкі хвилини. Відчуваємо шалену підтримку, яка йде до нас з кожного куточка нашої великої країни. Дякуємо, колеги, за те, що допомагаєте повертати життя у стіни Херсонського державного університету!», - зазначив Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

«Для кожного українця слова «Херсон – це Україна» стали символом незламності нашої нації. Пишаюсь і схиляю голову перед стійкістю колег з Херсону. Тримаємо освітній фронт разом і робимо свій внесок у перемогу», - наголосив ректор СумДУ Василь КАРПУША.

Разом – вистоїмо! Разом – переможемо!

Віримо в ЗСУ! Все буде – Україна! 

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]