Дата публікації:
14 грудня 2022
Кількість переглядів:
579
Аудіоверсія:
Поділитися:

14 грудня в Сумському державному університеті стартувала найочікуваніша, найфеєричніша подія студентства – конкурс-огляд художньої самодіяльності серед першокурсників «Золотий інтеграл».

Цьогоріч «Золотий інтеграл» без перебільшення можна назвати «легендарним», адже конкурс проходить у надскладних умовах, враховуючи воєнний стан та відключення світла. Та водночас саме така подія яскраво демонструє незламність наших першокурсників, які прагнуть не лише до знань, але й до активного студентського життя. Кілька тижнів підготовки, репетиції за графіком увімкнення світла й без нього, шалені емоції, які вилилися в незрівнянне дійство.  

Традиційно конкурс проходить упродовж двох днів, кожен інститут та факультет розкриває власну тему.  У перший день глядачі познайомилися з талановитими першокурсниками навчально-наукового інституту бізнесу, економіки та менеджменту, які представили виступ на тему «Почати з початку», факультет електроніки та інформаційних технологій провів «Детективне розслідування у темряві «Інтегралу», а представники факультету технічних систем і енергоефективних технологій продемонстрували глядачам власне бачення твору «Лісова пісня».

Та цьогорічний «Золотий інтеграл» – не тільки яскрава конкурсна програма, а ще й благодійний захід, під час якого відбувається збір коштів на потреби ЗСУ. Зібрані кошти будуть передані до благодійної організації.

СумДУ вітає всіх першокурсників із їх першим «Інтегралом»! Нехай ця яскрава подія стане початком вашого активного, запального та продуктивного студентського життя!

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]