Дата публікації:
21 грудня 2022
Кількість переглядів:
366
Аудіоверсія:
Поділитися:

21 грудня у Сумському державному університеті розпочалися звіти посадових осіб з різних напрямків діяльності за підсумками року.

Мета звітної кампанії, що проводиться в університеті щороку, – проаналізувати здобутки, визначити напрямки, що потребують концентрації уваги, окреслити подальші перспективи роботи.

Розпочалося звітування з обговорення результатів вступної кампанії в 2022 році, організації профорієнтаційних заходів, факторів, що вплинули на формування цьогорічного контингенту здобувачів освіти, прогнозів і планів на 2023 рік.

Ректор СумДУ Василь КАРПУША підкреслив значимість звітної кампанії та назвав сьогоднішній звіт одним із головних, оскільки саме контингент здобувачів освіти є важливою складовою діяльності будь-якого закладу вищої освіти, без якої він просто не може існувати.

Ректор подякував усім співробітникам СумДУ, які брали участь у цьогорічній вступній кампанії, долучилися до профорієнтаційних заходів й інформаційної роботи, спрямованої на популяризацію нашого ЗВО та привернення уваги абітурієнтів. Незважаючи на те, що вступна кампанія відбувалася в непростих умовах, враховуючи воєнний стан і зміни в порядку прийому, університет впорався й продемонстрував доволі високий результат.

Звітування триватиме протягом грудня-січня й завершиться конференцією трудового колективу університету, на якій будуть підбиті підсумки діяльності СумДУ у 2022 році, визначені сильні та слабкі сторони, окреслені плани й пріоритетні завдання на наступний, 2023 рік.

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]