Дата публікації:
20 січня 2023
Кількість переглядів:
463
Аудіоверсія:
Поділитися:

Міністерство освіти і науки України висловило подяку керівництву та викладацькому складу Сумського державного університету за активну участь у створенні першої у незалежній Україні енциклопедії, створеної Державною науковою установою «Енциклопедичне видавництво».

Як зазначено в листі про надання подяки, «…поява енциклопедії стала можливою завдяки небайдужості та спільним зусиллям наукової та освітянської спільноти. Народження такої ґрунтовної праці є знаковим явищем для української держави та суспільства, особливо у час боротьби нашого народу за незалежність, оскільки репрезентує самобутній погляд і голос українського вченого як рівноправного суб’єкта в науковому осмисленні світу та історії цивілізації, впевнено заявляє про нашу присутність в інтелектуальному полі. Видання енциклопедії є безперечно також вагомим внеском у скарбницю світової науки і свідченням значимого культурного, духовного та інтелектуального потенціалу України».

Сумський державний університет вдячний за визнання та висловлює готовність до подальшої співпраці з «Енциклопедичним видавництвом» на науковому та освітньому фронті. 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]