Дата публікації:
22 січня 2023
Кількість переглядів:
508
Аудіоверсія:
Поділитися:

21 січня на базі Сумського державного університету відбувся благодійний турнір із футзалу. Усі зібрані кошти організатори віддають на потреби Збройних Сил України.

Як зазначив ініціатор турніру, депутат Верховної Ради України Михайло АНАНЧЕНКО, подібні благодійні заходи є дуже важливими в цей складний час.

Михайло Ананченко подякував ректору СумДУ і спортивним службам університету за високу організацію турніру, що проходить, як відзначив народний депутат, в сучасному спортивному залі, де створені комфортні умови для тренувань та проведення змагань різного рівня. 

Учасниками турніру з футзалу стали команди військових, поліції, прокуратури, освітян, депутатів і журналістів. Й зважаючи на велику кількість охочих взяти участь в спортивних змаганнях та долучитися до збору коштів на потреби Збройних Сил України, організатори планують проводити подібні турніри щомісяця.

За підсумками змагань, третю сходинку посіла команда журналістів «4 влада», друге місце – Сумський ОТЦК та СП, а переможцем турніру стало ГУНП в Сумській області.

Сумський державний університет вітає учасників і переможців турніру. Разом працюємо над спільною справою для наближення нашої перемоги!

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]