Дата публікації:
03 лютого 2023
Кількість переглядів:
492
Аудіоверсія:
Поділитися:

2 лютого в Сумському державному університеті відбулась традиційна церемонія вручення відзнаки «Соціальний О.С.К.А.Р. СумДУ», започаткована кафедрою психології, політології та соціокультурних технологій факультету іноземної філології та соціальних комунікацій.

Цьогоріч представники соціально корисної активності нагороджувалися символічними долоньками вже вшосте, переможців визначили в п’яти номінаціях.  

«Дуже приємно бачити серед лауреатів і номінантів знайомі обличчя. Спостерігаємо за вашою роботою увесь рік – сьогодні, як ніколи, важливо те, що ви робите», – зазначила голова профспілкової організації СумДУ Валентина БОРОВИК.

Враженнями від  процесу визначення переможців поділилася завідувачка кафедри психології, політології та соціокультурних технологій Ніна СВІТАЙЛО:

– Війна спровокувала такі форми активностей, на які ми просто не розраховували – не очікували на такий масштаб, на подібну мультиплікацію… Тому було дуже важко визначити номінантів. Нам би дуже хотілося, щоб такі нові форми роботи поширювалися далі, розвивалися, зберігалися. І сьогодні наше завдання – прикладом тих, хто в цій залі, показати іншим, як важливо зберігати високий рівень активності й оптимізму.

Цьогоріч «Соціальний О.С.К.А.Р. СумДУ» отримали:

За приклад розбудови соціального партнерства – Перший Сумський гуманітарний штаб;

За інноваційність, оперативність та швидкість реагування в умовах критичних обмежень – Андрій Мішенін;

За прихильність принципу «не залишаємо нікого осторонь» Цілей сталого розвитку – КУ Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування «Берегиня»;

Номінація «Соціально відповідальний бізнес» – мережа закладів харчування «Рідне місто»;

Номінація «Сучасні ЗМІ» – Владислав Михайленко та Андрій Сельський (телеграм-канал SUMYLIKE TG).

Сумський державний університет вітає лауреатів «Соціального ОСКАРУ» із відзнакою. Нехай ваш приклад надихає інших на активність, людяність та добро!

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]