Дата публікації:
16 лютого 2023
Кількість переглядів:
366
Аудіоверсія:
Поділитися:

Із 13 до 16 лютого на базі Сумського державного університету проходив ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту наукового-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України (МАН).

Цьогоріч свої наукові напрацювання з різних галузей знань презентували 247 юних дослідників. Захисти відбувалися в режимі онлайн, що дало можливість учасникам наукових змагань підключитися до конкурсу, перебуваючи в різних куточках України та поза її  межами (Польща, Чехія, Франція). 

Захисти відбувалися за напрямами, що представляють 47 секцій, об’єднаних у відділення: «Математика», «Економіка», «Фізика та астрономія», «Інформаційні технології», «Технічні науки», «Хімія та біологія, екологія та аграрні науки», «Філософія, суспільствознавство, історія», «Науки про Землю», «Літературознавство, фольклористика та мистецтвознавство, мовознавство».

Традиційно журі конкурсу-захисту об’єднало викладачів різних спеціальностей закладів вищої освіти міста Суми, серед яких – і представники СумДУ.

«Протягом багатьох років ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту наукового-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України відбувається на базі Сумського державного університету. Ми вдячні університетові за допомогу в організації, за затишні умови та багаторічну співпрацю», – зазначила завідувачка експериментально-дослідного відділу комунального закладу Сумської обласної ради «Обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю» Оксана ГЕРАСИМЕНКО.

Переможці ІІ етапу конкурсу-захисту презентуватимуть свої роботи на всеукраїнському рівні.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]