Дата публікації:
21 лютого 2023
Кількість переглядів:
634
Аудіоверсія:
Поділитися:

21 лютого в Сумському державному університеті розпочалися відкриті онлайн-лекції професора Юрія ГОГОЦІ, доктора технічних наук, директора Інституту наноматеріалів Університету Дрекселя (м. Філадельфія, США), Почесного доктора Сумського державного університету. 

Заходи проходять в рамках дисципліни «Нанотехнології та наноматеріали», усього планується п’ять лекцій, на які запрошуються всі бажаючі.

Перша, вступна, лекція циклу була присвячена знайомству з наноматеріалами та використанню їх для зберігання електричної енергії.

Також професор Гогоці розповів присутнім про себе, свій науковий шлях та університет Дрекселя, в якому працює вже більше двадцяти років, а також познайомив зі своєю командою науковців.

Звертаючись до колег із СумДУ, Юрій Гогоці показав чашку з логотипом університету, подаровану йому під час минулого візиту, наголосивши, що співпраця з СумДУ є для нього дуже цінною.

«Сподіваюся, що скоро закінчиться війна, і я зможу відвідати Україну та Сумський державний університет», – підкреслив науковець.   

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]