Дата публікації:
21 лютого 2023
Кількість переглядів:
208
Аудіоверсія:
Поділитися:

У фокусі уваги членів президії на засіданні 20 лютого  – новації у трудовому законодавстві та соціальному забезпеченні працівників освіти, протидія сучасним викликам, спричиненим воєнним станом.

Окрім змін, що вже відбулися та проходять шлях імплементації  у щоденну практику, зокрема зміни у соціальному забезпеченні застрахованих осіб Пенсійним фондом України, новітня специфіка організації роботи за сумісництвом, було обговорено законопроекти, що знаходяться на вістрі суспільної уваги та потенційно справлятимуть вплив на організацію трудових відносин в найближчому майбутньому.

Наголошено на необхідності посилення інформаційної роботи серед членів профспілки, всебічного сприяння підвищенню обізнаності в площині  трудових прав  працівників освіти та роботи профспілки щодо їх представлення та захисту.

Іншим постійним пунктом порядку денного засідань президії та поточної роботи є вивчення потреб профспілчан, акцентів, внесених військовим станом, та можливі шляхи допомоги. Обговорено нові проекти суспільного життя університету та участь в них профспілки.

Традиційно окрему увагу приділено проектам допомоги підрозділам ЗСУ, в яких проходять службу профспілчани, члени їх родин та випускники університету.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]