Дата публікації:
19 березня 2023
Кількість переглядів:
520
Аудіоверсія:
Поділитися:

18-19 березня на базі Сумського державного університету відбувся відкритий чемпіонат міста Суми з боксу серед молоді 2007-2009 років народження.

Учасниками змагань стали 103 юних спортсмени з Шостки, Глухова, Путивля, Лебедина, Білопілля, Бурині, Тростянця, Охтирки, Ромен, а також – представники спортивних клубів, дитячо-юнацьких спортивних шкіл Сумської міської територіальної громади.  

Серед почесних гостей заходу: ректор СумДУ Василь КАРПУША, Сумський міський голова Олександр ЛИСЕНКО, голова фракції політичної партії «Слуга народу» в Сумській міській раді Артем КОБЗАР, начальник відділу фізичної культури та спорту Сумської міської ради Єлизавета ОБРАВІТ.  Головний суддя змагань – суддя національної категорії Олександр ВЛАСЕНКО.

Організатор змагань – відділ фізичної культури та спорту Сумської міської ради, за підтримки Сумського державного університету, спортивного клубу та благодійного фонду «Балу», Сумської обласної федерації боксу, комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Суми».

Ректор СумДУ Василь КАРПУША, вітаючи учасників змагань, наголосив, що спортивні майданчики університету гостинно відкриті для тренувань за різними видами спорту і проведення спортивних турнірів різного рівня. Він побажав юним спортсменам позитивних емоцій, драйву й вдачі, максимально проявити свої здібності, продемонструвати майстерність, реалізувати свої бажання на перемогу на рингу, з вірою в ЗСУ і перемогу України.  

За допомогу в організації та проведенні відкритого чемпіонату міста Суми з боксу, співпрацю та підтримку спортсменів міста Сумському державному університетові була висловлена подяка відділу фізичної культури та спорту Сумської міської ради.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]