Дата публікації:
24 березня 2023
Кількість переглядів:
708
Аудіоверсія:
Поділитися:

У Сумському державному університеті відбулося закриття сезону серії профорієнтаційних заходів «Майстер-шеф СумДУ», організованих департаментом доуніверситетської освіти спільно з комплексом громадського харчування. 

Цього разу в їдальні комплексу громадського харчування Сумського державного університету зібралися близько 80 учнів 11-х класів із чотирьох шкіл міста: №№ 17, 20, 21, 29.

Традиційно командам-учасникам кулінарних змагань пропонувалося приготувати страву з певного набору продуктів, і, як завжди, юні кухарі проявили креативність та творчо підійшли як до самого процесу приготування страви, так і до її подачі.

Оцінювало конкурсні роботи поважне журі, але обрати найкращу страву виявилося настільки важко, що перемогу присудили усім учасникам змагань та нагородили їх солодким частуванням.

Окрім змагання з кулінарної майстерності, школярам була запропонована цікава програма від культурно-мистецького центру СумДУ.

Найближчим часом департамент доуніверситетської освіти СумДУ готує для школярів низку нових цікавих заходів, серед яких – спортивні та творчі змагання. Тож, протягом весни майбутні абітурієнти матимуть змогу познайомитися з іншими локаціями університету та відкрити для себе його можливості.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]