У Сумському державному університеті відбулося закриття сезону серії профорієнтаційних заходів «Майстер-шеф СумДУ», організованих департаментом доуніверситетської освіти спільно з комплексом громадського харчування.
Цього разу в їдальні комплексу громадського харчування Сумського державного університету зібралися близько 80 учнів 11-х класів із чотирьох шкіл міста: №№ 17, 20, 21, 29.
Традиційно командам-учасникам кулінарних змагань пропонувалося приготувати страву з певного набору продуктів, і, як завжди, юні кухарі проявили креативність та творчо підійшли як до самого процесу приготування страви, так і до її подачі.
Оцінювало конкурсні роботи поважне журі, але обрати найкращу страву виявилося настільки важко, що перемогу присудили усім учасникам змагань та нагородили їх солодким частуванням.
Окрім змагання з кулінарної майстерності, школярам була запропонована цікава програма від культурно-мистецького центру СумДУ.
Найближчим часом департамент доуніверситетської освіти СумДУ готує для школярів низку нових цікавих заходів, серед яких – спортивні та творчі змагання. Тож, протягом весни майбутні абітурієнти матимуть змогу познайомитися з іншими локаціями університету та відкрити для себе його можливості.