Дата публікації:
18 квітня 2011
Кількість переглядів:
4034
Поділитися:

15 квітня на базі кафедри комп’ютерних наук СумДУ уже вдруге відбувся фінал другої заочно-очної олімпіади з інформатики серед навчальних закладів Сумської області.

 Олімпіада складалася з шести заочних турів, тривалістю один місяць. Загалом учасниками інтелектуальних змагань стали 140 учнів з різних куточків області, а також із сусідніх Полтавської та Чернігівської областей.

У фіналі учасники вирішували сім задач за 3,5 години. За результатами турніру, дипломи переможців отримали: перше місце -  Аліна Андрусенко (Шосткінська ЗОШ №2, 11 кл.), друге місце - Руслан Цушко (Кролевецька ЗОШ, 10 кл.), третє місце - Володимир Курило (Конотопська гімназія, 11 кл.).

За словами організатора олімпіади, асистента кафедри комп’ютерних наук Сергія Петрова, «проведення заочно-очної олімпіади з інформатики на базі СумДУ  свідчить про високий рівень інформаційних технологій навчального закладу. Ми вирішили зробити її традиційною, адже вона користується попитом у юних інформатиків».

Кульмінацією олімпіади стала презентація нового напрямку роботи інформаційно-комп’ютерного центру СумДУ  - робототехніки. В інтерактивному режимі юні інтелектуали  познайомилися з технологіями програмування робота LEGOMindStormNXT2.0.

Окрім маси позитивних емоцій, всі учасники отримали сувеніри, а переможці – цінні подарунки.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]