Дата публікації:
31 березня 2023
Кількість переглядів:
569
Аудіоверсія:
Поділитися:

Сумський державний університет розширює партнерські контакти у сфері інформаційних технологій. Новим офіційним партнером СумДУ став Kharkiv IT Cluster.

Сторони сподіваються, що укладений меморандум сприятиме розвитку ІТ-індустрії, підвищенню якості ІТ-освіти, допоможе забезпечити додаткові умови й активності для підготовки кваліфікованих фахівців галузі.

Партнерство СумДУ з Kharkiv IT Cluster передбачає широкий спектр спільної діяльності: актуалізацію освітніх програм, комунікацію з абітурієнтами, спільне проведення конференцій, семінарів, майстер-класів, тренінгів, проведення лекційних та практичних занять для студентів університету представниками бізнесу у сфері інформаційних технологій, сприяння у працевлаштуванні кращих слухачів спільних програм.

Сумський державний університет зацікавлений у розширенні партнерства, зокрема й у сфері ІТ, і сподівається, що співпраця з Kharkiv IT Сluster буде плідною, взаємокорисною, а також збільшить можливості для абітурієнтів і здобувачів освіти.

Довідка:

«Харківський кластер інформаційних технологій» – громадська організація, що об’єднує провідні українські IT-компанії, навчальні заклади та владу навколо амбітних проєктів для розвитку економіки, ІТ-бізнесу і подолання спільних викликів. На даний час до кластера входить понад 250 організацій. Основні напрямки діяльності Kharkiv IT Сluster: розвиток ІТ-освіти (реалізація безкоштовних освітніх проєктів для школярів, студентів, вчителів, викладачів), партнерські інфраструктурні проєкти, зміцнення Employer Brands учасників кластеру, захист інтересів та юридична підтримка ІТ-бізнесу, надання пакетів знижок та спеціальних пропозицій для фахівців ІТ-компаній, нетворкінгові ІТ-події для керівників та фахівців ІТ-компаній, благодійні проекти IT4Life.

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]