Дата публікації:
11 березня 2012
Кількість переглядів:
1082
Поділитися:

Голови студентського самоврядування та профспілкового комітету студентів СумДУ взяли участь у «круглому столі» на тему: «Роль студентства в молодіжній політиці».

Захід ініційований і проведений Управлінням у справах сім'ї, дітей і молоді Сумської ОДА. На зустрічі були присутні заступник голови Сумської облдержадміністрації Тамара Іщенко, проректори ВНЗ ІІІ-ІУ рівнів акредитації Сумської області та голови органів студентського самоврядування і профспілкових комітетів цих ВНЗ.

На засіданні обговорювалися актуальні питання щодо реалізації молодіжної політики в Сумський області. Зокрема, між управлінням у справах сім'ї, дітей і молоді облдержадміністрації та молодіжною спільнотою регіону підписано Меморандум про співпрацю.

Крім того, мова йшла про ряд заходів 2012 року, які виявлятимуть і підтримуватимуть обдаровану молодь, формуватимуть її активну життєву позицію, сприятимуть гармонійному розвитку особистості. Серед них, наприклад, обласний фестиваль молодіжної творчості «Студентська весна – 2012», обласний етап Всеукраїнського конкурсу краси, кмітливості й таланту «СтудМіс», конференція лідерів молодіжних громадських організацій та органів студентського самоврядування, проект «Молодь нової Сумщини», конкурс «Кращий студент Сумщини-2012» тощо.

Вікторія Журба

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]