Дата публікації:
10 квітня 2023
Кількість переглядів:
441
Аудіоверсія:
Поділитися:

На базі Сумського державного університету відбулась серія зустрічей із абітурієнтами «Sunday Camp», організована студентами спеціальності менеджмент соціокультурної діяльності факультету іноземної філології та соціальних комунікацій.

Мета зустрічей – знайомство з різними культурами, розвиток міжнаціональної толерантності серед учнівської молоді та студентства. Заходи відбувалися за принципом «рівний – рівному». Протягом трьох зустрічей учасниками табору стали 25 учнів шкіл і ліцеїв, студентів коледжів.

Кожна зустріч передбачала цікаву та насичену програму: квести, форум-театр, презентації, створення арт-книги й капсули часу, вікторини та конкурси.

Як розповіла керівник проєктної групи «Sunday Camp» студентка Аміна БОЛОТАЄВА, організатори отримали безліч позитивних відгуків про роботу табору. Учасники були задоволені заходами, організованими в рамках зустрічей, а також вдячні за нову цінну інформацію, відмічають, що багато над чим вони замислилися вперше.

«Для молоді важливо брати участь у подібних заходах, вчитися бути толерантним. Наше суспільство постійно розвивається, і кожна людина має право на повагу. Найголовніше – це розуміти, що починати змінювати світ потрібно з себе, тобто ставитися до інших так, як ти хочеш, щоб ставилися до тебе», – зазначила Аміна.

На майбутнє організатори табору вже мають серйозні плани – розширення діяльності, залучення більшої кількості учасників та, зокрема, більш дорослої аудиторії.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]