Дата публікації:
18 квітня 2023
Кількість переглядів:
1035
Аудіоверсія:
Поділитися:

Начальник науково-дослідної частини Сумського державного університету Денис КУРБАТОВ призначений заступником Міністра освіти і науки України.

Відповідно до повноважень він координуватиме питання розвитку науки.

Денис КУРБАТОВ – випускник СумДУ, у 2006 році закінчив фізико-технічний факультет, спеціальність – «Електронні прилади та пристрої», у 2009 – аспірантуру за спеціальністю «Фізика твердого тіла».

Уся професійна діяльність Дениса КУРБАТОВА теж пов’язана із СумДУ.

«22 роки: студент, аспірант, науковий співробітник, заступник начальника НДЧ, керівник НДЧ…чи довго це? Для природи – мить, для життя людини – відчутно. Щиро вдячний усім своїм Учителям, колегам, співробітникам за знання, досвід, спільну роботу, наші перемоги та невдачі. Впевнений, що попереду у нас з вами багато нових, цікавих, і, сподіваюсь, ефективних ідей та проєктів! Бо відповідно до класики «..І кожен фініш – це, по суті, старт..»!, - написав Денис КУРБАТОВ на сторінці у соціальних мережах.

Денис КУРБАТОВ – кандидат фізико-математичних наук. Був стипендіатом Кабінету міністрів України для молодих учених. Автор і співавтор численних наукових статей. Брав участь у багатьох наукових проєктах. Здійснював експертизу наукових публікацій у виданнях, що входять до бази даних Scopus, Web of Science.

Сумський державний університет щиро вітає Дениса Ігоровича з призначенням на посаду заступника Міністра освіти і науки України, бажає невичерпної творчої енергії, реалізації професійних планів і задумів, спрямованих на розвиток і популяризацію української науки в світовому науковому просторі.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]