Дата публікації:
28 квітня 2023
Кількість переглядів:
2028
Аудіоверсія:
Поділитися:

27 квітня відбувся конкурс «Міс СумДУ – 2023». Тема цьогорічного конкурсу «Сучасна українка». Організатор заходу – культурно-мистецький центр, фінансову підтримку конкурсу здійснювали студентський ректорат та профспілкова організація трудового колективу, смачний спонсор – комплекс громадського харчування Сумського державного університету.

Українській жінці притаманні неповторна врода, розум та працьовитість. А сучасна українка відіграє особливу роль у суспільстві. За право вдягти корону змагалися вісім сучасних українок – гарних, талановитих, розумних студенток СумДУ.

У ході конкурсу дівчата з’являлися перед глядачами та журі в яскравих образах, демонстрували свої таланти, а також відповідали на непрості запитання ведучого. І з усім вони впоралися чудово та подарували глядачам справжнє незабутнє дійство.

Традиційно кожна із учасниць отримала перемогу в одній із номінацій: «Міс грація», «Міс артистизм», «Міс оригінальність», «Міс елегантність», «Міс талант», «Міс вишуканість», «Міс досконалість», «Міс фотомодель».

За результатами онлайн-голосування переможницею в номінації «Міс глядацьких симпатій» стала студентка навчально-наукового інституту бізнесу, економіки та менеджменту Діана АНДРУХОВА.  

У підсумку, за результатами голосування журі, титул «Друга віцеміс» отримала Анастасія ГАВРІЛЕНКО (факультет електроніки та інформаційних технологій). «Першою віцеміс» стала Руслана ГРИЧКОВСЬКА (навчально-науковий медичний інститут). І, нарешті, «Міс СумДУ – 2023» стала студентка  навчально-наукового інституту бізнесу, економіки та менеджменту Ксенія ГОРБУН.

Яскравий настрій та святкову атмосферу в залі створювали творчі колективи культурно-мистецького центру СумДУ.

Вітаємо переможниць і учасниць заходу та бажаємо їм розквітати, радувати оточуючих своїми чарівністю, оригінальністю та інтелектом, досягати професійних та особистих вершин!

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]