Дата публікації:
05 травня 2023
Кількість переглядів:
477
Аудіоверсія:
Поділитися:

У Сумському державному університеті розпочалась низка нових профорієнтаційних заходів для школярів. Організатори – культурно-мистецький центр спільно з департаментом доуніверситетської освіти та профорієнтаційної роботи.

Мета караоке-батлу – продемонструвати майбутнім абітурієнтам, що СумДУ надає можливість не тільки опанувати обрану спеціальність, але й пропонує повноцінний творчий розвиток.

Караоке-батл знайомить школярів із студентами – учасниками творчих колективів культурно-мистецького центру, можливостями актової зали й апаратури, що використовується в організації заходів.

Учасниками першого батлу стали три команди по п’ять осіб із 9-ї, 20-ї та 29-ї шкіл міста Суми. Як розповіла художній керівник культурно-мистецького центру СумДУ Ольга БОНДАРЕНКО, конкурс передбачає не тільки вміння учасників співати, але й працювати в команді, знаходити креативний вихід із нестандартних ситуацій.  

Караоке-батл – це пілотний проєкт, тож, у залежності від участі школярів та отриманих результатів, захід буде вдосконалюватися й розвиватися. Плануються також танцювальні батли на свіжому повітрі.

Сумський державний університет прагне познайомити майбутніх студентів із усіма можливостями, які відкриває для них навчання тут, та допомогти вже на етапі підготовки до вступу обрати для себе не лише майбутню спеціальність, але й цікаву позанавчальну діяльність.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]