Дата публікації:
08 травня 2023
Кількість переглядів:
518
Аудіоверсія:
Поділитися:

8 травня – Всесвітній день Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, а цього року ще й 160-річчя від дня утворення міжнародної гуманітарної установи.

У рамках відзначення цієї дати у Конгрес-центрі Сумського державного університету Сумська обласна організація Товариства Червоного Хреста України відкрила виставку світлин «Бережемо світ».  Фотографії розповідають про діяльність організації, зокрема, під час повномасштабного вторгнення рф на територію України. Триватиме виставка до 28 травня.

В.о. голови Сумської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Ігор ШАПОВАЛ на відкритті виставки ознайомив присутніх з програмами допомоги населенню, у тому числі, підтримки жителів області в умовах збройної агресії.  

За співпрацю з Сумською обласною організацією ТЧХУ під час подолання гуманітарних та соціальних криз, всебічну допомогу населенню  України в умовах збройного конфлікту та надзвичайних ситуацій Подяки отримали ректор СумДУ Василь КАРПУША та директор навчально-наукового медичного інституту СумДУ Андрій ЛОБОДА.

Для довідки: Всесвітній день Червоного Хреста і Червоного Півмісяця було засновано в честь швейцарського гуманіста, лікаря і громадського діяча, організатора і співзасновника міжнародного руху Жан Анрі Дюнана, який народився цього дня.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]