Дата публікації:
17 травня 2023
Кількість переглядів:
346
Поділитися:

Протягом квітня-травня студенти – учасники творчих колективів культурно-мистецького центру Сумського державного університету взяли активну участь у мистецьких фестивалях-конкурсах, благодійних акціях та шоу-проєктах.

Всеукраїнський танцювальний шоу-проєкт «Танцюй під українську» приніс у скарбничку нагород культурно-мистецького центру два Гран-прі, володарями яких стали танцювальна студія «S&P» (керівник – Людмила КРАМІНСЬКА) і театр танцю «Феєрія» (керівник – Світлана БОНДАРЕНКО).

Метою проєкту стала популяризація української музики, збереження національної культури та розвиток сучасних танцювальних напрямів саме з використанням української музики.

В обласному конкурсі театрального мистецтва «Театральні обрії» взяв участь колектив молодіжного театру «Кураж» (керівник – Ірина НЕБИЛОВА) і виборов 1 місце у категорії «Краща вистава», а студент навчально-наукового медичного інституту Артем НАГОРНИЙ отримав диплом переможця у категорії «Краща акторська робота».

Танцювальний колектив «JAM» (керівник – Юлія ЧУДАЄВА) взяв участь у Всеукраїнському дистанційному фестивалі «Зорянчики і Зорянички», що пройшов за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства культури та інформаційної політики України і виборов 1 місце за хореографічну композицію «Душа народу».

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]