Дата публікації:
25 травня 2023
Кількість переглядів:
451
Поділитися:

Сумський державний університет пропонує практичне рішення для студентів, які навчаються за денною формою і бажають підвищити свою конкурентну спроможність на ринку праці. Таку можливість надає паралельна освіта, тобто навчання одночасно за двома спеціальностями. Відповідно отримання після його завершення одразу двох дипломів про вищу освіту. 24 травня в СумДУ представили програму паралельної освіти.

До участі у заході запросили студентів-першокурсників денної форми навчання, оскільки розпочати здобуття освіти паралельно за другою спеціальністю здобувач отримує можливість з другого курсу.

Під час презентації учасникам розповіли про переваги паралельної освіти, умови вступу, спеціальності, за якими можна здобути другу освіту в СумДУ за цією програмою, формат навчання тощо.

Серед переваг, зокрема, опанування другої спеціальності за три роки, економія коштів, оскільки тривалість навчання на рік менше, скорочений перелік дисциплін за рахунок перезарахування результатів вже вивчених, і, головне, по завершенні навчання в СумДУ отримання одразу двох дипломів про вищу освіту.

Представники інститутів та факультетів детально розповіли про умови вступу і навчання за кожною із спеціальностей. Долучитися до заходу учасники мали можливість як офлайн, так і онлайн.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]