Дата публікації:
01 червня 2023
Кількість переглядів:
377
Поділитися:

1 червня Сумський державний університет запросив старшокласників, випускників шкіл та коледжів на активний і пізнавальний конкурс "Робоквест".

Випробувати свої сили в програмуванні роботів, конструюванні електронних схем, створенні проєктів з робототехніки виявили бажання близько 70 учасників.

Змагання відбувалися в командах по 2-3 учасники, кожна із яких мала свій персональний маршрут, що пролягав різними локаціями університету. Таким чином, майбутні абітурієнти мали можливість ближче познайомитися із СумДУ, його кампусами, матеріально-технічною базою і безпосередньо з кафедрою комп’ютеризованих систем управління факультету електроніки та інформаційних технологій, яка спільно з департаментом доуніверситетської освіти та профорієнтаційної роботи й організувала цікавий і захопливий захід.

За результатами квесту визначилися 9 команд-переможців, які виконали усі завдання правильно й швидко, продемонструвавши азарт, кмітливість і жагу до перемоги. Вони отримали подарунки від університету та спонсорів.

Такі заходи є особливо актуальними в нинішній час активного розвитку комп’ютерно-інтегрованих технологій і робототехніки, а ще вони сприяють логічному мисленню, ерудиції, дарують приємні емоції та враження. Сподіваємося невдовзі побачити учасників квесту серед наших студентів.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]