Дата публікації:
05 червня 2023
Кількість переглядів:
467
Поділитися:

1 червня, у День захисту дітей, відбулася перша зустріч із учнями 9-11 класів міста Суми, які люблять жартувати і бажають розвивати свої таланти та здібності у гумористичному жанрі.

Учасники зустрічі мали можливість поспілкуватися з керівником студії КВН СумДУ Вікторією ВЕРБИЦЬКОЮ та віце-чемпіоном Ліги сміху у складі команди «Гостиница 72» Олексієм ПРИЙМЕНКОМ, який і буде навчати школярів нюансам написання гумористичних текстів для участі у відповідних фестивалях та конкурсах.

Старшокласникам розповіли, як зародилася у СумДУ «Шкільна ліга сміху», для чого потрібні заняття з гумору, з чого краще починати, а також про шлях від Шкільної ліги до виступів у телевізійній Лізі сміху.

Перше заняття носило інформаційний характер і мало на меті ознайомити школярів із Шкільною лігою сміху. З вересня планується зробити повний курс навчання, з лекціями, практиками та іграми. Учасники вчитимуться писати гумористичні тексти та сценарії для виступів на сцені, розвиватимуть уміння імпровізації.

«Вважається, що сміх – найкращі ліки. Гумор і згуртованість допомагають долати стрес у складних ситуаціях, що особливо важливо і корисно для тендітної молодої психіки. Дуже тішить зацікавленість школярів до подібних заходів», - наголосила Вікторія ВЕРБИЦЬКА.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]