Дата публікації:
06 червня 2023
Кількість переглядів:
433
Поділитися:

2 червня в Сумському державному університеті відбувся мистецький захід, організований учасниками відкритого молодіжного театру «Кураж» під керівництвом Ірини НЕБИЛОВОЇ.

«Театральну вітальню» відвідали студенти та випускники СумДУ, школярі, батьки та інші гості, серед яких були представники театральної спільноти міста. На розсуд глядачів наші талановиті студенти представили уривки українських літературних творів, гуморески, вірші, а також запальні танці від танцювальної студії «S&P», народні пісні у виконанні студентки факультету іноземної філології та соціальних комунікацій Дарина РУБАН.

Глядачі отримали задоволення від яскравих виступів акторів, невимушеної атмосфери заходу та цікавого репертуару.

Високий професіоналізм акторської гри учасників театру «Кураж» оцінило також і професійне журі Всеукраїнського мистецького конкурсу «Слово нації», що відбувся за підтримки Міністерства освіти і науки України і результати якого були днями оприлюднені на офіційному сайті Державного центру позашкільної освіти. Так, за рішенням журі 3 місце у номінаціях розмовного жанру вибороли студентки ННІ БіЕМ – Анна КОРОЛЬ, Єлизавета ЛИТЮГА та Олена ІСАЄВА, студентка факультету ЕлІТ – Поліна САВЧЕНКО, студент факультету ТеСЕТ – В'ячеслав ГРИГОР'ЄВ, 2 місце – студентки факультету ІФСК  Дар’я ТАРАСЮК, Марія КАРЧ та Вікторія АРІСТАРХОВА, 1 місце – Сніжана СТОКРАТНА (факультет ІФСК) та Вероніка ПАВЛЕНКО (ННІ БіЕМ).

Вітаємо наших студентів із високими результатами, дякуємо за популяризацію театрального мистецтва і збереження літературної спадщини України!

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]