Дата публікації:
13 березня 2012
Кількість переглядів:
1243
Поділитися:

12 березня всі охочі могли взяти участь у буккросингу, який провів студентський деканат факультету іноземної філології та соціальних комунікацій (ІФСК).

Напередодні Дня факультету ІФСК, його студентський актив організовує різноманітні заходи, аби знаменна подія надовго залишилася у пам’яті. Одним із них став буккросинг – обмін книгами між студентами,  викладачами, працівниками університету. 

Кожен охочий міг заздалегідь принести до студентського деканату книги, щоб ними змогли скористатися інші. Всього було зібрано майже півсотні книг різноманітних жанрів – від детективів та романів до кулінарних книг та словників. Таке різноманіття духовних скарбів нікого не залишило поза увагою. Під час буккросингу існувало також одне правило: той, хто приніс книги заздалегідь, міг взяти будь-яку іншу безкоштовно. Хто дізнався про цей захід вперше й не мав при собі книги для обміну, міг її придбати за символічну плату – 3 гривні. Зібрані кошти допоможуть у підготовці до Дня факультету.

Організатори заходу зізнаються, що приємно вражені зацікавленістю до проведеного заходу з боку студентів, викладачів та співробітників університету. Адже книги були придбані і для особистісного розвитку, і для внуків, і навіть для поповнення бібліотеки методичних кабінетів.

Сподіваємося, такий захід стане традиційним. У студентського активу факультету ІФСК ще є чим дивувати любителів духовних скарбів.

Тетяна Заворотько,
ЖТ-02

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]