Дата публікації:
16 червня 2023
Кількість переглядів:
1556
Поділитися:

Пресцентр Сумського державного університету разом з кафедрою журналістики та філології факультету іноземної філології та соціальних комунікацій у рамках відзначення ювілейної дати заснування закладу ініціював серію інтерв’ю з випускниками різних років.

За свою 75-річну історію СумДУ має вагомі здобутки. Та, без сумніву, найуспішніший проєкт університету – це вже кілька десятків поколінь випускників, які є творцями цієї історії.

Серед них: видатні науковці, знані лікарі, інженери, економісти, програмісти, успішні менеджери в органах державної влади України і в провідних корпораціях світу.

Які вони – представники різних поколінь студентів університету-ювіляра, що їх об’єднує і відрізняє? 

Відповіді – у проєкті «Згадай себе в аудиторії», в якому беруть участь колишні студенти СумДУ різних років випуску,  різних спеціальностей, самодостатні професіонали, які реалізували здобуті на студентській лаві знання в різних галузях, живуть і працюють у різних країнах світу.

Серед героїв проєкту – журналіст, який брав інтерв’ю в Президента України, ексміністерка, громадська активістка, учасниця студентського руху під час революції на траві, керівник суду, асистентка члена Парламенту Канади, військові та інші цікаві особистості.

В інтерв’ю вони поринають спогадами у своє студентське життя, згадують про найяскравіші його епізоди, проведені в СумДУ,  про цікаві, а часто й кумедні ситуації під час навчання, про своїх улюблених викладачів та улюблені навчальні предмети, про аудиторії чи кампуси, з якими пов’язані пам’ятні моменти, про нинішні кар’єрні досягнення. Також учасники проєкту діляться власними чудовими фотосвітлинами університетського періоду.

З колишніми студентами СумДУ спілкуються нинішні. Це – майбутні журналісти, а наразі – студенти кафедри журналістики та філології.

«Згадай себе в аудиторії» – це діалог поколінь Сумського державного університету.

Стартує проєкт 20 червня!

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]