Дата публікації:
24 липня 2023
Кількість переглядів:
449
Поділитися:

Дитяча школа «Аквабенд-СумДУ» завершила другу зміну другого літнього сезону. Під час урочистого закриття відбулось підняття прапорів на честь Національної юнацької збірної команди України, що братиме участь у XVII Європейському юнацькому олімпійському фестивалі. Він проходить у Словенії з 23 до 29 липня.

Із завершенням зміни учасників літнього спортивного табору привітали проректор з науково-педагогічної роботи СумДУ Олександр БРІЖАТИЙ,  голова відділення Національного олімпійського комітету України в Сумській області Олена ПЕТРОВА, начальник управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації Євген ПОХОДНЯ, голова Сумської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Тетяна ПАВЛОВСЬКА, рекордсменка області з бар’єрного бігу Оксана ШКУРАТ і учасниця трьох зимових Олімпійських ігор, срібна призерка зимової Універсіади Тетяна АНТИПЕНКО.

Протягом двох тижнів вихованці «Аквабенд-СумДУ» плавали в басейні, займалися спортом, розкривали свій творчий потенціал і просто весело проводили час разом із тренерами та вихователями школи. Тож під час закриття Олександр БРІЖАТИЙ закликав аквабендівців подякувати тим, хто був поряд протягом двох тижнів, дарував корисний та змістовний відпочинок і гарний настрій.

«Сьогодні до вас завітали видатні спортсмени. Віримо, що ви теж майбутня олімпійська надія нашої області та країни. Протягом зміни ви добре попрацювали, чогось навчилися, знайшли нових друзів. Посмішки на ваших обличчях – це подарунок всьому колективу університету. Запрошую вас продовжити спортивне літо на наступних змінах школи, а також стати вихованцями «Аквабенд-СумДУ» в наступному році», – зазначив Олександр БРІЖАТИЙ.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]