Дата публікації:
27 липня 2023
Кількість переглядів:
629
Поділитися:

21 липня відбулось нагородження переможців Всеукраїнського (національного) конкурсу наукових та навчальних видань «Відкрита наука, сталий розвиток та інноваційні технології», в якому були представлені й підручники видавництва СумДУ.

Мета конкурсу – популяризація наукових і методичних розробок, що забезпечують супровід освітнього процесу в українських закладах вищої освіти, відповідають стандартам вищої освіти, сприяють здобуттю студентами якісної вищої освіти та поширенню в академічному середовищі передових практик у навчанні, викладанні й науці.

За результатами конкурсу підручник «Теплові й масообмінні процеси та обладнання хімічних і нафтогазопереробних виробництв у системах "газ (пара) – рідина"» (автори: Яків Михайловський, Артем Артюхов, Микола Юхименко, Надія Артюхова) отримав друге місце в номінації «інженерно-технологічні науки».

Спеціальні відзнаки в двох номінаціях отримали підручник «Основи спортивного бриджу» (автори: Яків Михайловський та Сергій Шаповалов) – номінація «Соціогуманітарні та економічні науки» та підручник  «Основи бойового застосування артилерійської гармати» (автори:  Павло Трофименко, Сергій Латін, Геннадій Сорокоумов, та  Олег Супрун) – номінація «Інженерно-технологічні науки».

Сумський державний університет вітає авторські колективи із відзнаками та бажає подальшого творчого та наукового розвитку й визнання.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]