Дата публікації:
24 травня 2023
Кількість переглядів:
100
Поділитися:

Візит відбувся у рамках співпраці університетів за  проєктом програми ЄС Еразмус+ Кey Action 107 «Мобільність у сфері вищої освіти для студентів і співробітників ЗВО між програмними країнами та країнами партнерами».

До складу делегації від Сумського державного університету увійшли: начальник управління міжнародного співробітництва Костянтин КИРИЧЕНКО, заступник начальника управління міжнародного співробітництва Тетяна МАЙБОРОДА, директор Департаменту по роботі з персоналом та підготовці науково-педагогічних кадрів Дмитро ЦИГАНЮК, начальник навчально-наукового центру підготовки кадрів вищої кваліфікації Антон БОЙКО, начальник Центру науково-технічної і економічної інформації Сергій ГУДКОВ, старший викладач кафедри журналістики та філології Олена БОНДАРЕНКО.

У межах поїздки відбулися зустрічі, присвячені підтримці та розвитку наукових досліджень і підготовки проєктів співробітництва для відбудови України на період 2024-2025 рр., за участі керівника відділу підтримки досліджень Сари ПРІСТОН, керівника європейських проєктів Університету Бат Спа ІАНА ГААДА, координатора щодо співпраці з ЄС за напрямом міжнародних грантів Університету Бат Спа Адель КІН.

Упродовж зустрічей було обговорено питання співпраці в рамках міжнародних проєктів. До обговорення долучились представники відповідних напрямів Університету Бат Спа: менеджер міжнародних проєктів Ліззі БРАЙЯНТ, глобальний координатор щодо мобільності Шарлотта КУПЕР, спеціаліст з міжнародних проєктів Джин ДАРСІ, координатор по залученню студентів Лулу КОТТЕЛ.

Також було домовлено про спільну участь у майбутніх грантових проєктах та співпрацю з Бізнес-школою Університету Бат Спа, а саме організація віртуальної академічної мобільності, спільні публікації, пошук спільних наукових тем досліджень.

Під час перебування була підписана угода про продовження співпраці між  Сумським державним університетом та Університетом Бат Спа. На підписанні були присутні: від СумДУ – начальник управління міжнародного співробітництва Костянтин КИРИЧЕНКО, від університету Бат Спа – віцеканцлер, професор Сью РІГБІ та проректор, професор Джорджина АНДРЕВС.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]