Дата публікації:
23 серпня 2023
Кількість переглядів:
451
Поділитися:

Ректор Сумського державного університету Василь КАРПУША 23 серпня зустрівся зі студентом навчально-наукового інституту права, бронзовим призером чемпіонату Європи серед юніорів Нікітою МАСЛЮКОМ та його тренером Олександром МАСЛЮКОМ.

Василь КАРПУША особисто привітав Нікіту з успішним виступом у Єрусалимі, на початку серпня цього року, де наш легкоатлет виборов бронзову медаль на змаганнях зі стрибків у довжину серед спортсменів до 20 років, з результатом – 7 м 97 см і новим особистим рекордом. Лише 3 сантиметрів йому не вистачило до нормативу майстра спорту міжнародного класу. Утім, юнак не засмучується, говорить, що нові цілі – то найкраща мотивація до нових спортивних досягнень.

Разом з тим, активні тренування та участь у змаганнях не заважають навчанню. До здобуття фаху юриста Нікіта Маслюк ставиться дуже відповідально, бо в цій спеціальності бачить широкі перспективи для подальшої професійної діяльності. Навчається він на бюджетній формі, був четвертим у рейтинговому списку вступників, з конкурсним балом 197.

Під час зустрічі спортсмен поділився враженнями з чемпіонату, відзначив, як щиро і доброзичливо зустрічали українську збірну, як господарі змагань, так і учасники з інших країн. «Часто вітались до нас: «Слава Україні!», відчувалась велика підтримка нашої держави», - зазначив Нікіта Маслюк.

Наразі спортсмен не припиняє тренувань, адже має нову амбітну мету – успішно виступити на чемпіонаті світу наступного року.

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]