Дата публікації:
20 вересня 2023
Кількість переглядів:
296
Поділитися:

20 вересня на базі Сумського державного університету відбулося друге заняття з вивчення профільних предметів «Інформатика» та «Англійська мова» для десятикласників КУ «Сумська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 24».

Навчання проводять викладачі кафедри іноземних мов та лінгводидактики і кафедри прикладної математики та моделювання складних систем.

«Наша мета – надання якісної освіти учням, підготовка випускників, які в майбутньому стануть успішними людьми», - зазначила директор Сумської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 24 Анна РИШКОВА.

У закладі, за словами директорки, планують розвивати профільні напрямки – «Математика» та «Лінгвістика», що потребує поглибленого вивчення інформатики та англійської мови, тож, виникла ідея партнерської угоди із СумДУ, аби забезпечити учням високий рівень знань.

Один день на тиждень десятикласники проводять в університеті. Заняття тривають упродовж 5 годин, для однієї групи – з інформатики, для іншої – з англійської мови. Загалом навчальна програма розрахована до кінця навчального року.

«Хотілося, щоб наші учні побачили інший ракурс освіти, бо у нас немає тих технічних можливостей, які може запропонувати Сумський державний університет. Тут особлива атмосфера, особлива аура. Учні чекають цей день навчання, їм цікаво. Вони щасливі. Фахові викладачі, сучасні аудиторії та наші вмотивовані до навчання учні –  це запорука якісно підготовлених випускників та конкурентоспроможних, висококласних спеціалістів у майбутньому! Щиро дякуємо керівництву СумДУ за співпрацю!», - наголосила Анна РИШКОВА.

Департаментом доуніверситетської освіти СумДУ сформована струнка система надання освітніх послуг учням шкіл-партнерів, пропонується широкий спектр навчальних курсів, тренінгів, семінарів, з метою коригування, поглиблення і систематизації знань та умінь майбутніх абітурієнтів.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]