Дата публікації:
20 вересня 2023
Кількість переглядів:
389
Поділитися:

Катерина ШЕВЧЕНКО, студентка 4 курсу навчально-наукового інституту бізнесу, економіки і менеджменту Сумського державного університету, занесена до «Книги рекордів освіти Сумщини».

Катерина навчається за спеціальністю 075 «Маркетинг», має високі результати в навчальній та науковій діяльності. Серед її досягнень – диплом I ступеня за підсумками І етапу Всеукраїнського  конкурсу студентських наукових робіт (2021 р.), диплом І ступеню Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт (2023 р.).  

Разом з науковим керівником Оленою Чигрин студентка виконує науково-дослідну роботу «Інноваційні трансформації в енергетиці для сталого розвитку та національної безпеки: smart-технології та екологічна відповідальність».

Проводила систематизацію аналітичних даних для дослідження  тенденцій розвитку енергетичної галузі національної економіки в умовах глобальних та локальних безпекових викликів при переході до кліматично нейтральної економіки, займалась формуванням бази аналітичних індикаторів для дослідження ризиків та загроз оптимізації дисбалансів виробництва, розподілу та транспортування енергетичних ресурсів.

Обласна «Книга рекордів освіти Сумщини» заснована у 2015 році з метою створення літопису найвищих досягнень здобувачів освіти та студентів закладів освіти. До неї заносяться 5 осіб щороку за особливі досягнення у всеукраїнських та міжнародних конкурсах, турнірах тощо.

Сумський державний університет щиро вітає студентку із заслуженим визнанням, бажає творчого натхнення на нові успіхи!

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]