Дата публікації:
16 березня 2012
Кількість переглядів:
1211
Поділитися:

15 березня у Сумському державному університеті відбулася презентація програми отримання освіти у Вільнюському університеті.  Це один із найстарших навчальних закладів Литви, який надає можливість отримати дипломи європейського значення та навчатися за програмами обміну в інших країнах Європи.

У школі міжнародного бізнесу навчають за програмами:

  • фінанси;
  • міжнародний бізнес;
  • туризм;
  • маркетинг;
  • право;
  • управління проектами;
  • управління людськими ресурсами.

До речі, студенти можуть отримати освіту «бакалавра» російською і англійською мовами (магістратура  –лише англійською). Однією з переваг навчання у Вільнюському університеті є те, що навчальний план абітурієнтам відомий заздалегідь і вони знають, чого очікувати від майбутнього навчання.

Студенти СумДУ мають можливість паралельно отримувати вищу освіту й у своєму навчальному закладі, й у Міжнародній школі бізнесу. У свою чергу студенти Університету Вільнюса можуть брати участь у програмі подвійних дипломів із університетом прикладних наук (г. Майнц, Німеччина).

За додатковою інформацією звертайтеся до Центру міжнародного академічного співробітництва відділу міжнародних зв’язків (аудиторія Б-207), телефонуйте за номером 687-784 або надсилайте ваші повідомлення за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Світлана Сидорко,
гурток «Аматорська журналістика»    

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]