Дата публікації:
13 жовтня 2023
Кількість переглядів:
298
Поділитися:

11 жовтня в Українському тижневику «NovaГазета» що видається для української діаспори у Нью-Йорку, вийшов матеріал старшої викладачки кафедри журналістики та філології Сумського державного університету Раїси СТОЯН про діяльність волонтерів університету під час повномасштабного вторгнення Росії до України.

У матеріалі «Сумщина: як волонтери тримають тил на українсько-російському прикордонні» розповідається про діяльність студентів та співробітників СумДУ, котрі сформували численний волонтерський загін – допомагають Збройним силам України, є членами батальйону добровольців «Добробат», донорами обласного центру служби крові тощо.

«Прикметно, що студенти, виплекані університетською спільнотою, після завершення СумДУ й надалі продовжують неприбуткову вмотивовану діяльність – як би таланило чи не таланило в житті. Доброчинність для них – уже як потреба, як спосіб мислення, як стиль життя», – подано в матеріалі коментар координаторки волонтерського руху Сумського державного університету, начальника відділу соціальної роботи Ольга ТИСЯЧНИК.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]