Дата публікації:
23 жовтня 2023
Кількість переглядів:
475
Поділитися:

Відбулась робоча навчальна поїздка завідувача кафедри міжнародних економічних відносин Сумського державного університету, керівника Інформаційного центру ЄС в Сумській області Юрія ПЕТРУШЕНКА до інституцій Європейського Союзу.

Українська делегація представників Інформаційних центрів ЄС відвідала в Брюсселі Європарламент, Європейську Комісію, а саме: Генеральний директорат з питань політики сусідства та переговорів з розширення (DG NEAR), Раду ЄС та Європейську Службу зовнішньої діяльності (EEAS).

Учасники ознайомились з пріоритетними напрямами роботи інституцій ЄС, обговорили актуальні сфери співпраці України на шляху від статусу кандидата на вступ до повноцінного членства в ЄС, поділилися з європейськими колегами своїм успішним досвідом захисту демократичних цінностей під час війни та реалізації проєктів, що наближують Україну до ЄС.

Навчальний візит мав на меті посилення спроможності Інформаційних центрів ЄС у поширенні інформації про Євросоюз, його політику та солідарність з нашою країною, що має бути використано в діяльності університетів та дослідницьких центрів України.

Візит був організований в межах проєкту Представництва ЄС в Україні.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]