Дата публікації:
02 листопада 2023
Кількість переглядів:
383
Поділитися:

27-29 жовтня у столиці України відбувся Всеукраїнський конкурс музичного мистецтва «Київський колорит», що був організований Національною всеукраїнською музичною спілкою за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

У конкурсі взяло участь більше 800 музикантів та вокалістів з майже всіх регіонів України і, вперше за довгий час пандемії та військового стану, учасники мали можливість виступати наживо, а не у дистанційному форматі.

Студенти СумДУ змагалися за звання лауреатів конкурсу у номінаціях «Естрадний вокал» та «Джазовий вокал» і додали до скарбнички вокальної студії престижні мистецькі нагороди.

Студентський хор сучасної пісні та вокальний ансамбль вибороли перемогу у категорії «Колектив», вокалісти – Єлизавета Литюга (ННІ БіЕМ) посіла 2 місце, а Марина Янкова (фахівець ВПР) – 3 місце.

У складі вокальних колективів виступали студенти ННІ БіЕМ – Віра Бардакова, Євгенія Ложечник, Єлизавета Литюга, факультету ІФСК – Марина Ткаченко та Єлизавета Шульгіна, факультету ЕлІТ – Софія Толбатова, Поліна Корольова, Дмитро Жиленко, факультету ТеСЕТ – Артем Яковлєв і Павло Мартинов, ННІ права – Дар’я Кальна.

Вітаємо студентів та керівника – Ольгу Бондаренко – з перемогою та бажаємо нових творчих звершень!

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]