Дата публікації:
03 листопада 2023
Кількість переглядів:
835
Поділитися:

2 листопада відбулося корисне знайомство потенційних абітурієнтів з двома навчально-науковими інститутами: медичним і права, а також з факультетом електроніки та інформаційних технологій.

День другий Дня відкритих дверей, як і перший, викликав жвавий інтерес майбутніх вступників. Багато з них відвідали обидва дні заходу. Адже кожен був по-своєму цікавий, насичений новими знайомствами, враженнями, активностями і призами.

Відвідувачі другого дня теж мали виконувати завдання та отримувати заліки, але вже з інших дисциплін – медичних, правових та пов’язаних з  ІТ-сферою.

Знайомила з правилами та заохочувала до участі у квесті майбутніх вступників команда студентів-амбасадорів. Тож, було весело, жваво й активно.

Під час інформаційних зустрічей з представниками інститутів та факультету відвідувачі мали можливість ближче познайомитися зі спеціальностями, за якими здійснюється підготовка фахівців у цих структурних підрозділах, отримати інформацію про особливості теоретичної й практичної підготовки, переваги навчання на різних освітніх програмах, можливості подальшого працевлаштування.

Також абітурієнтам розповіли про особливості вступної кампанії. І хоча на затверджений порядок вступу на навчання для здобуття вищої освіти у 2024 році слід очікувати наступного року, основні принципи відомі вже зараз, зазначив ректор Василь КАРПУША. «Є проєкт майбутньої вступної кампанії. Відомо, що буде НМТ, знаємо перелік предметів. Ця інформація є дуже корисною і важливою для вступників. З цією метою ми й проводимо інформаційні заходи для абітурієнтів, їх батьків та вчителів», - наголосив ректор.

Дехто з абітурієнтів вже зробив свій вибір щодо спеціальності для навчання у закладі вищої освіти, хтось іще вагається, яку обрати. Утім, для більшості тих, хто завітав на День відкритих дверей, вже цілком очевидний вибір вишу, до якого планують вступати: це – Сумський державний університет. Як поділилася одна з відвідувачок, саме з цим ЗВО вона бачить своє майбутнє.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]